Skip links
Published on: Social Media

Instagram posts vs Instagram Stories

Herken je dit? Je hebt een te gek idee om te delen, maar je weet even niet waar je moet beginnen. Is het beter om dit via Stories te doen? Of kies je toch voor een normale post? Want wat is nou het verschil tussen Instagram posts en stories? Time for a battle: Instagram posts vs Instagram Stories.

Instagram post

Het grootste verschil tussen een post en story zit ‘m in de kwaliteit. Een post blijft altijd zichtbaar voor je volger (of je moet ‘m archiveren) en dat zorgt ervoor dat deze van een betere kwaliteit moet zijn. Lees: volgers moeten er iets aan hebben. Zo deel je in een Instagram post een tip waarmee je je volger helpt, je geeft je mening over een bepaald onderwerp of schrijft over een gebeurtenis waar je je volgers zich in herkennen.

Instagram story

Een story daarentegen is maar 24 uur zichtbaar (tenzij je ‘m opslaat in je hoogtepunten) en hoeft daarom niet perfect te zijn. Hier deel je vaker spontane momenten, zoals kijkjes achter de schermen, een opsomming van je aanbod of dingen die niet direct met je business te maken hebben.

Tot zover het verschil tussen Instagram posts en stories. Gaat dit je de volgende keer helpen? Of heb je nog wat extra hulp nodig? Laat het ons dan hier weten of volg ons voor meer tips op onze Instagram

Leave a comment

Gratis: leer in 6 praktische stappen hoe je social media inzet voor jouw bedrijf

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book direct in je mailbox
Download nu
* Wanneer je dit e-book download, geef je ons toestemming je te mailen met waardevolle informatie en nieuws.
close-link
Stay tuned!
Vind je het leuk om als eerste op de hoogte te worden gebracht van LOT MEDIA-nieuws en alle trends en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Aanmelden
*Je kan je op elk moment uitschrijven.
close-link