Skip links
Published on: Social Media

Scoren met Instagram? Deze contentvormen móet je gebruiken

Waar het ooit begon met een normale post, zijn de mogelijkheden op Instagram de laatste jaren flink gegroeid. En ondanks dat een normale post op Instagram helemaal leuk is, ga je er niet meer mee scoren. Wil je écht scoren? Dan zal je ook gebruik moeten gaan maken met deze contentvormen binnen het kanaal:

Contentvormen

🎞️ Reels

Instagram Reels is dé manier om meer bereik te genereren en aan nieuwe volgers te komen.

💬 Stories

Deze contentvorm zorgt dan wel niet 1, 2, 3 voor meer volgers, maar stimuleert wel de verkoop en zorgt voor een betere band met je volgers.

🎠 Carrousel-berichten

Oftewel, meerdere foto’s/video’s in één bericht. Het grote voordeel van zo’n bericht is dat je publiek langer blijft hangen, omdat hij/zij door het beeldmateriaal heen swipet. Hoe langer je post wordt bekeken, hoe blijer het algoritme daarvan wordt.

🤝 Collabs

Wil je meer mensen bereiken met je bericht? Zet dan de collab-functie in. Deze functie maakt het mogelijk dat je post of reel op jouw én de feed van de bijdrager terecht komt. Dit resulteert in meer bereik, likes, views en reacties.

Scoren op Instagram

Vraagtekens bij het lezen van bovenstaande contentvormen óf hulp nodig bij het maken van bijvoorbeeld een Reel? Stuur ons even een berichtje via het contactformulier. WhatsAppen of bellen mag natuurlijk ook! 📲

Leave a comment

Gratis: leer in 6 praktische stappen hoe je social media inzet voor jouw bedrijf

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book direct in je mailbox
Download nu
* Wanneer je dit e-book download, geef je ons toestemming je te mailen met waardevolle informatie en nieuws.
close-link
Stay tuned!
Vind je het leuk om als eerste op de hoogte te worden gebracht van LOT MEDIA-nieuws en alle trends en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Aanmelden
*Je kan je op elk moment uitschrijven.
close-link