Skip links

Geef je kanalen een boost

Vind je het lastig om telkens weer iets nieuws te bedenken voor je social mediakanalen? Of ontbreekt het je gewoonweg aan tijd en kennis? Don’t worry. Wij kunnen voor een maandelijks bedrag het social media beheer overnemen, lees: de activiteiten rondom je social mediakanalen volledig uit handen nemen. Van strategie tot content creatie en van social advertising tot communitymanagement. Wij zorgen met social media beheer er samen met jou voor dat je social mediakanalen er weer op en top uitzien en je online zichtbaarheid vergroot. 

Doe een aanvraag

Denk je dat wij je kunnen helpen met je social media beheer? Leuk! Vul dan het contactformulier in of stuur direct een mailtje naar info@lot-media.nl.
Doe een aanvraag

Liever zelf aan de slag met social media?

Maar wél met een beetje hulp van ons. Geen probleem! Wij helpen je graag bij het onder de knie krijgen van de verschillende facetten van social mediamarketing.
Lees meer over onze social mediatrainingen

Gratis: leer in 6 praktische stappen hoe je social media inzet voor jouw bedrijf

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book direct in je mailbox
Download nu
* Wanneer je dit e-book download, geef je ons toestemming je te mailen met waardevolle informatie en nieuws.
close-link
Stay tuned!
Vind je het leuk om als eerste op de hoogte te worden gebracht van LOT MEDIA-nieuws en alle trends en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Aanmelden
*Je kan je op elk moment uitschrijven.
close-link